Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Eindelijk, eindelijk: dit werkt écht tegen cellulite!

Cellulite. Als je ze hebt, die lelijke putjes, heb je er véél voor over om er vanaf te komen. Maar helaas werken de veelbelovende behandelingen vrijwel nooit. Maar… er is goed nieuws voor de 1,4 miljard vrouwen met cellulite wereldwijd: Cellfina® werkt wèl! Cellulite: wie heeft het niet?Even kort...

Eindelijk, eindelijk: dit werkt écht tegen cellulite!

Cellulite. Als je ze hebt, die lelijke putjes, heb je er véél voor over om er vanaf te komen. Maar helaas werken de veelbelovende behandelingen vrijwel nooit. Maar… er is goed nieuws voor de 1,4 miljard vrouwen met cellulite wereldwijd: Cellfina® werkt wèl!

Cellulite: wie heeft het niet?
Even kort: cellulite wordt veroorzaakt door de bindweefselstrengen, die de huid verbinden met het onderliggende weefsel. Als deze bindweefselstrengen verharden, trekken ze de huid naar binnen toe. Hierdoor ontstaat een huidstructuur met putjes en bobbels. Er wordt vaak gedacht dat overgewicht de oorzaak is, maar dat is niet zo. We kunnen het állemaal krijgen, ook als je slank en jong bent en veel sport. Vetophopingen hebben er maar weinig mee te maken, het zijn hormonen, erfelijkheid, gewichtsschommelingen en levensstijl, die een grote invloed hebben op de ontwikkeling van cellulite. Meer dan 85% van de vrouwen wereldwijd heeft er na de puberteit last van.

Waarom deze behandelingen NIET werken

Jonathan Kadouch, een van de cosmetische artsen van ReSculpt Clinic te Amsterdam, die met Cellfina® werkt legt het uit: ‘De gouden standaard voor cellulite is Cellfina®. Het Cellfina®­apparaat bevat een dun plat mesje, dat even dun is als een injectienaald. Dit mesje snijdt onder de huid de bindweefselstrengetjes door waardoor de huid terugveert en het putje verleden tijd is.’

Cellfina® is op dit moment de enige langdurig bewezen behandeling tegen cellulite die onderbouwd wordt door wetenschappelijk onderzoek. Met een behandeling pak je de cellulite langdurig aan; er zijn geen maandelijkse onderhoudsbehandelingen nodig. 93% van de patiënten gaf aan na drie jaar nog steeds tevreden te zijn.

Zo werkt het
Jonathan Kadouch vervolgt: ‘Ik teken samen met de patiënt de putjes af. We maken dan een voorfoto en weer een foto ná de behandeling. Het is van belang dat je je goed laat voorlichten door de behandelend arts. Je kunt na de behandeling blauw zijn en het behandelde gebied blijft twee of drie weken gevoelig. Het is overigens niet waarschijnlijk dat er nieuwe putjes ontstaan. De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd op de operatiekamer.’ De behandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten, afhankelijk van het aantal putjes dat behandeld wordt.

Cellfina® : een betrouwbare oplossing
Voor­ en nafoto’s kun je bekijken op Cellfina - resultaten.
De richtprijs voor een behandeling is € 2000; de Cellfina®-specialist zal tijdens het consult de uiteindelijke prijs bepalen aan de hand van het aantal te behandelen celluliteputjes.

Belangrijk om te weten: cellulite en cellulitis zijn niet hetzelfde. Cellulitis is een onderhuidse, bacteriële infectie van het bindweefsel waarbij de huid vuurrood kleurt. Plekken met celllulite voelen daarentegen koud aan door een slechte bloedcirculatie. De huid met celllulite putjes ziet er doorgaans juist bleker uit dan de rest van de lichaamshuid.

Informatie: Cellfina
PQC NLNL 2485 AUG19