Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Eindelijk, een schuifspeldje dat wél blijft zitten

Plus: geen deuken meer in je haar, wat wil je nog meer? Je ziet 'm bijna niet en dat is ook precies de bedoeling. De Nº1 Hairpin van Nederlandse hairstylist Fiona Franchimon was de stille kracht tijdens Paris Fashion Week en backstage meteen zo populair dat er een ware run op was door de aanwezig...

Eindelijk, een schuifspeldje dat wél blijft zitten

Plus: geen deuken meer in je haar, wat wil je nog meer?

Je ziet 'm bijna niet en dat is ook precies de bedoeling. De Nº1 Hairpin van Nederlandse hairstylist Fiona Franchimon was de stille kracht tijdens Paris Fashion Week en backstage meteen zo populair dat er een ware run op was door de aanwezige professionals.

De nieuwe hairpin geeft dezelfde stevigheid en grip als 5 schuifspeldjes. Het belangrijkste verschil met normale haarschuifjes, elastiekjes of haarklemmen is dat de hairpin meer volume in het haar geeft, zonder dat het knikken of deuken in het haar achter laat.

Door de gebogen vorm voel je 'm bovendien niet zitten als je bijvoorbeeld achterover leunt tijdens een autorit, in het vliegtuig of in een strandstoel. De speld kost € 29,50 voor drie stuks en is er in vier kleuren en transparant, zodat ie écht zo goed als onzichtbaar is.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in