Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dyson maakt revolutionaire stijltang

Geen snoer, minder haarbreuk én een stijlvol apparaatje. De nieuwste uitvinding van Dyson wil toch elke vrouw die wel eens in de weer is met de stijltang? Sinds Dyson met een föhn kwam is haarminnend Nederland in de ban van die beauty. Logisch dus dat het merk nu met nóg meer fijne producten komt...

Dyson maakt revolutionaire stijltang

Geen snoer, minder haarbreuk én een stijlvol apparaatje. De nieuwste uitvinding van Dyson wil toch elke vrouw die wel eens in de weer is met de stijltang?

Sinds Dyson met een föhn kwam is haarminnend Nederland in de ban van die beauty. Logisch dus dat het merk nu met nóg meer fijne producten komt. De nieuwste uit de stal: de Coralle.

Een stijltang 2.0 die dertig minuten draadloos kan stylen, daarna in 70 minuten weer op te laden is, een speciale airplane-mode heeft (geen gerommel bij de douane dus) én er ook nog eens extra snoepig uitziet op de kaptafel.

En ook heel belangrijk: de stijltang heeft revolutionaire anti-statische platen die zorgen dat je haar minder snel breekt doordat ze minder druk zetten op het dikste deel van je haar. Met drie temperaturen kun je 'm ook nog eens helemaal customizen aan jouw behoeften. 

Het prijskaartje is misschien even slikken — de Coralle kost 499 euro — maar mooie en gezonde stijle lokken? Priceless!

Beeld: Dyson

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in