Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dolce Rose: waan je even in zonnig Italië

Alweer een nieuw parfum met rood fruit! Soms zitten ontwerpers allemaal op hetzelfde rood-fruit-en-rozenspoor. Bvlgari Allegra heeft Fiori D'Amore, Rouge Trafalgar zit vol rood fruit, Izia La Nuit is één en al roos en Polly van Ted Baker speelt met rode bessen en pioenrozen. Bij dit illustere clu...

Dolce Rose: waan je even in zonnig Italië

Alweer een nieuw parfum met rood fruit!

Soms zitten ontwerpers allemaal op hetzelfde rood-fruit-en-rozenspoor. Bvlgari Allegra heeft Fiori D'Amore, Rouge Trafalgar zit vol rood fruit, Izia La Nuit is één en al roos en Polly van Ted Baker speelt met rode bessen en pioenrozen.

Bij dit illustere clubje komt nu ook Dolce Rose van Dolce & Gabbana: een koele eau de toilette met veel rode bessen, heel optimistisch en vrolijk, met een uitrol in wat zachter musk en sandelhout.

Dolce Rose hoort bij de lijn die ook het pure Dolce, zonnige Dolce Shine en frisse Dolce Peony voortbracht en van de bijbehorende styling krijg je meteen zin in de zomer. En in aardbeien en bessen. Vanaf nu verkrijgbaar vanaf € 54.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in