"Zo zie ik er direct uit alsof ik acht uur heb geslapen."

Beautytips van Victoria Beckham, we'll take 'em. Zoals deze voor een uitgeslapen blik ook als je nacht te wensen over liet.

Oké, het is een product van haar eigen Victoria Beckham Beauty dus ze is wel bevooroordeeld. Maar eerlijk is eerlijk: dit willen we direct proberen.

In de Insta-video hieronder doet Mrs. Beckham haar precieze ooglook uit de doeken en wat blijkt... haar allerbeste beautytip ooit is een hele makkelijke waarvoor je alleen maar een oogpotloodje nodig hebt.

Article continues after the ad

In Vics geval is dat het Instant Brightening Waterline Pencil, maar elk parelmoerige potloodje kan hier natuurlijk voor in de plaats. Heb je last van rode ogen? "Zo'n potloodje in je waterlijn haalt alle roodheid weg, laat je ogen opener en frisser ogen en laat je er gewoon stukken beter uitzien."

Je oogwit lijkt er witter door, de kleur van je ogen komt beter uit, en de illusie van wakkerdere ogen heb je in elk geval in the pocket. En dat met één simpel lijntje trekken.

Vics versie koop je hier voor 26 euro (doe je wel lang mee trouwens), maar Charlotte Tilbury heeft ook een hele fijne. Wil je het goedkoper uitproberen dan heeft bijna elke Nederlandse drogist ook lichte oogpotloodjes liggen voor een bodemprijsje, zoals deze van de Etos.

Dat is nog eens goed wakker worden.

Beeld: Victoria Beckham Beauty/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in