Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit premium skincare merk is lekker betaalbaar

Hoogwaardig smeren, zacht voor de portemonnee. Fonkelnieuw op de markt en zeker het uitproberen eens waard: de skincareproducten van L.A.B. Speciaal voor de rijpere huid, voorzien van een bijzonder ingrediënt om het vernieuwsproces van de huid te stimuleren en... gemaakt door HEMA. Ja, HEMA stapt...

Dit premium skincare merk is lekker betaalbaar

Hoogwaardig smeren, zacht voor de portemonnee.

Fonkelnieuw op de markt en zeker het uitproberen eens waard: de skincareproducten van L.A.B. Speciaal voor de rijpere huid, voorzien van een bijzonder ingrediënt om het vernieuwsproces van de huid te stimuleren en... gemaakt door HEMA.

Ja, HEMA stapt op de luxe smeerselmarkt. Je kon er al terecht voor allerlei huidverzorging, maar een heuse 'Advanced Beauty'-lijn, dat is iets nieuws. In totaal komen er vier producten in de winkels te liggen: een dagcrème, een nachtcrème, een oogcrème en een serum. En de verkoopprijs van alle vier is tien euro.

L.A.B. staat voor Loving Advanced Beauty en alle producten beloven door hun formulering dezelfde kwaliteit en werking te leveren als high end-merken. Het grote ingrediënt van de nieuwe lijn is Bicoalgae XT, gemaakt van algen.

De lijn ligt vanaf nu in alle HEMA-winkels, dus sla je slag.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in