Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit parfum geeft je een mentale oppepper

Fijn voor als je een middagdipje hebt! Het nieuwste parfum van The Nue Co heet Mind Energy en laat je niet alleen lekker ruiken, maar zorgt er ook voor dat je je alerter voelt. "We zien de wereld van supplementen als iets wat steeds evolueert," zegt Jules Miller, oprichter van The Nue Co. "We hor...

Dit parfum geeft je een mentale oppepper

Fijn voor als je een middagdipje hebt!

Het nieuwste parfum van The Nue Co heet Mind Energy en laat je niet alleen lekker ruiken, maar zorgt er ook voor dat je je alerter voelt.

"We zien de wereld van supplementen als iets wat steeds evolueert," zegt Jules Miller, oprichter van The Nue Co. "We horen van veel klanten dat ze moe zijn, stress hebben of mentaal uitgeteld zijn. Zaak is natuurlijk om dat in de kern aan te pakken met meer nachtrust en beter slapen, maar om je door een dood moment op je werk te slepen helpt aromatherapie ook tegen 'brainfog'."

Enter Mind Energy, een duurzame, frisse unisex citrusgeur met korianderzaad, jeneverbesolie en roze peper. In het hart salie, munt, geranium en kruidnagel, die uitrollen in ceder. Ook verkrijgbaar als verstuiver voor in je tas. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in