Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit K-beautymerk wil je echt leren kennen

Een plaatje op de wastafel ook nog. Dat K-beauty here to stay is hoeven we niet meer uit te leggen: de skincare uit Korea is al jaren een regelrechte hype én biedt echt mooie resultaten. Bij Laboratory K in de 9 Straatjes grossieren ze erin. Maar het nieuwste merk in hun webshop is al helemaal ee...

Dit K-beautymerk wil je echt leren kennen

Een plaatje op de wastafel ook nog.

Dat K-beauty here to stay is hoeven we niet meer uit te leggen: de skincare uit Korea is al jaren een regelrechte hype én biedt echt mooie resultaten. Bij Laboratory K in de 9 Straatjes grossieren ze erin. Maar het nieuwste merk in hun webshop is al helemaal een showstopper.

GEORGANIC heet het merk, uit Korea uiteraard, en ze maken alleen maar milde en irritatievrije producten voor elk huidtype. Geen chemische toevoegingen klinken ons als muziek in de oren. En dan zien de producten er ook nog eens hartstikke fijn uit – het beautyoog wil immers ook wat.

Onze favorieten zijn de Red Yeast Rice Facial Foaming Cleanser (27 euro voor 150 ml) die heerlijk schuimt dankzij rijstenzymen, en de bijbehorende cleansing oil. Maar als het om K-beauty gaat willen de meeste beautylovers eigenlijk álles wel uitproberen.

Een leuke stocking stuffer wellicht.

Beeld: Georganic

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in