Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít is je Beauty top 5 voor het voorjaar

Mousse mascara – je weet niet wat je ziet! Elk voorjaar komt er een nieuwe lichting cosmetica uit. Vaak meer van hetzelfde, maar er zitten ook altijd producten tussen die absolute gamechangers zijn. Nouveau selecteerde vijf aanraders voor je, om deze lente furore mee te maken. Mascara De huls is ...

Dít is je Beauty top 5 voor het voorjaar

Mousse mascara – je weet niet wat je ziet!

Elk voorjaar komt er een nieuwe lichting cosmetica uit. Vaak meer van hetzelfde, maar er zitten ook altijd producten tussen die absolute gamechangers zijn. Nouveau selecteerde vijf aanraders voor je, om deze lente furore mee te maken.

Mascara

De huls is prachtig en het borsteltje heeft de wulpse vorm van een zandloper, maar wat Dolce & Gabbana Passioneyes Intense Volume Mascara echt bijzonder maakt, is de samenstelling. Het is een mousse die je met één streek het effect van valse wimpers geeft. Verkrijgbaar in zwart en voor de avontuurlijke types onder ons ook in dieppaars en goud.

Rouge

MAC Glow Play Blush ziet eruit als een potje jelly en is een heel fijne mix van crème en poeder. Je kunt het met een kwastje opbrengen, maar het effect is zeker zo mooi als je het met je vingertoppen doet. Het geeft je teint iets zomers, ook als het nog maar lente is.

Lippenstift 

Bij de S/S collecties leek het soms alsof de modellen in de Vaseline waren gezet, om vervolgens door de pailletten te worden gerold, zoveel glitter was er te zien. Sprankeling is hot en voor wie het niet ziet zitten om dagelijks 30 gouden gezichtsstickers rond de ogen aan te brengen is de Tom Ford Lip Spark lipstick een aardig alternatief: makkelijk aan te brengen met een prachtige metallic glans als gevolg.

Foundation

Voor wie niet van laag over laag over laag houdt: Sisley Phyto Hydra Teint is een heerlijke foundation-moisturizer-SPF-hybride die oneffenheden meer filtert dan dekt: een héél fijn tubetje.

Oogschaduw

Blauwe oogschaduw is back en niet subtiel, maar gewoon als Beatrix-in-de-jaren-tachtig, zoals bij Valentino te zien was.

Voor wie het kobaltblauw van MAC wat te heftig is, heeft Dior een vriendelijker palet.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in