Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Is dit het beeldigste parfum ooit?

Je wilt het alleen al om het flesje! Het is nog best een dilemma wat het meest dreamy is aan Cherry Blossom 2020 Millésime van Guerlain, het flesje of de geur. De geur, in 1999 gemaakt door Jean-Paul Guerlain, is geïnspireerd op de Japanse hanami-traditie voortkomende uit de beroemde bloeiende ke...

Is dit het beeldigste parfum ooit?

Je wilt het alleen al om het flesje!

Het is nog best een dilemma wat het meest dreamy is aan Cherry Blossom 2020 Millésime van Guerlain, het flesje of de geur.

De geur, in 1999 gemaakt door Jean-Paul Guerlain, is geïnspireerd op de Japanse hanami-traditie voortkomende uit de beroemde bloeiende kersenbomen (de sakura). Topnoten zijn bergamot en groene thee, gevolgd door hartnoten als sering, kersenbloesem en jasmijn die overgaan in witte musk als basisnoot. Guerlain maakte er diverse variaties op, waaronder de Flora cherrysia.

De speciale editie (er worden slechts 200 flesjes van deze versie gemaakt) met 24-karaat gouden bijtjes is een samenwerking met home decor label Maison Massillon, gespecialiseerd in verfijnd porselein.

Bereikbaarder is de lichte versie in de Aqua Allegoria Flora lijn, de prijs daarvan is circa 60 euro, voor een wolkje lente om je heen.

Beeld (c) Guerlain

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in