Mét Nederlands tintje.

Oké, Paula's Choice is een Australisch bedrijf. Maar sinds ze in 2005 ook in Europa te krijgen zijn, zit het hoofdkantoor al hier in Nederland. Dus enige vorm van trots voelen we wel als beautykenners overal ter wereld maar geen genoeg blijken te krijgen van de producten van het merk.

Al ruim 20 jaar is de 2% BHA Exfoliating Toner een bestseller in beautyland. En laat dat product nou net dé ster aan het skincare-firmament van dit moment zijn. En dat terwijl er niet eens een hoogst-Instagrammable verpakking omheen zit. Dan weet je het wel.

Article continues after the ad

De toner met salicylzuur vliegt van de schappen, en dat begrijpen wij helemaal. De toner schoont je poriën robuust op, waardoor je minder onzuiverheden en mee-eters krijgt. Ideaal voor wie wel eens een onzuiverheidje heeft, want ook al bestaande pukkeltjes verdwijnen er sneller door.

Het verwijdert dode huidcellen snel en vakkundig, waardoor je huid meer gaat stralen. En je ziet eigenlijk direct al resultaat, wat de populariteit natuurlijk ook ten goede komt. Geen wonder dat heel TikTok er dól op is.

De formule is al 22 jaar exact hetzelfde gebleven, maar toch blijft dit het lievelingetje van bijna iedereen die iets met beauty te maken heeft. Je koopt 'm hier.

Hoofdfoto: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in