Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is de favoriete it-mascara van de sterren (en de royals)

Lengte, volume en celebrity fans. In mondkapjestijden is het een en al mascara wat de klok slaat. En mocht je in de markt zijn voor iets nieuws, dan is dit er eentje om uit te proberen. Menig A-lister zweert erbij en ook Kate Middleton is al jaren fan: de Lancôme Hypnôse Volumizing Mascara is nog...

Dit is de favoriete it-mascara van de sterren (en de royals)

Lengte, volume en celebrity fans.

In mondkapjestijden is het een en al mascara wat de klok slaat. En mocht je in de markt zijn voor iets nieuws, dan is dit er eentje om uit te proberen.

Menig A-lister zweert erbij en ook Kate Middleton is al jaren fan: de Lancôme Hypnôse Volumizing Mascara is nogal een cultproduct geworden in haar zestienjarig bestaan.

Van Penelope Cruz die 'm droeg naar de Oscars tot Kate Middleton en meest recent ieders beautycrush Anya Taylor-Joy (zij van The Queen's Gambit): ze zijn allemaal verknocht aan het product en tja... zulke wimpers willen wij ook wel. Je koopt 'm onder andere hier.

Beeld: Getty Images/Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in