Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit budget-serum geeft je razendsnel wapperwimpers

In twaalf weken naar een wapperende bos. We verliezen elke drie maanden onze wimpers. Geen wonder dus dat ze niet het hele jaar door even wapperend zijn. Als ze dat überhaupt al zijn. Allerlei invloeden kunnen ervoor zorgen dat je wimperpartij minder imposant wordt. Veel tranen/traanogen. Leeftij...

Dit budget-serum geeft je razendsnel wapperwimpers

In twaalf weken naar een wapperende bos.

We verliezen elke drie maanden onze wimpers. Geen wonder dus dat ze niet het hele jaar door even wapperend zijn. Als ze dat überhaupt al zijn.

Allerlei invloeden kunnen ervoor zorgen dat je wimperpartij minder imposant wordt. Veel tranen/traanogen. Leeftijd. Droogte. Dus is het eigenlijk altijd een goed idee om je wimpers een handje te helpen. Of je nou juist graag mascara draagt (van remover verlies je ook veel wimpers) of helemaal niet.

Er zijn allerlei goede serums op de markt die ook nog echt werken. Elke avond een laagje op je eyeliner-lijn smeren en kijk ze groeien. Maar nu is er een nieuwe parel in de wimperserumkroon. En dat is misschien wel de goedkoopste optie met het beste resultaat ooit.

Die komt, zoals veel budgettoppers in beautyland op dit moment, van The Ordinary. En kost je slechts 17,95 euro. Je koopt 'm bij The Ordinary zelf, of bij bijvoorbeeld Douglas.

Het serum bevat peptiden die zorgen voor dikkere, vollere en gezondere wimpers (en wenkbrauwen!). Binnen vier weken zou je de eerste resultaten al moeten zien. De moeite waard.

Grow, baby, grow.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in