Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dikke oogjes? Cafeïne doet wonderen!

Een van de beste crèmes kost nog geen tientje. Als celebs, met toegang tot de beste huidtherapeuten en de duurste potjes huidverzorging, massaal enthousiast kakelen over een bepaald tubetje, dan maakt dat toch nieuwsgierig. Het Hollywood wondermiddel tegen dikke oogjes en wallen (slecht geslapen,...

Dikke oogjes? Cafeïne doet wonderen!

Een van de beste crèmes kost nog geen tientje.

Als celebs, met toegang tot de beste huidtherapeuten en de duurste potjes huidverzorging, massaal enthousiast kakelen over een bepaald tubetje, dan maakt dat toch nieuwsgierig.

Het Hollywood wondermiddel tegen dikke oogjes en wallen (slecht geslapen, teveel Margarita's, wie kent het niet?) is de Caffeine Eye Cream van The Inky List € 9,99). De caffeïne laat de bloedvaatjes net onder het huidoppervlak samentrekken waardoor de wallen verminderen en donkere kringen minder zichtbaar worden.

Caffeïne in een tube of potje is al langer een populaire remedie voor een frisse oogopslag, het zit ook in de oogcrème van Mario Badescu (€ 16,50), More MoleculesCaffeine Solution 5% + EGCG (€ 8,95)  en de Fast Response Eye Cream van MAC (€ 25)

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in