Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze spannende haarkleuren worden trending!

En heb je al gehoord van The Money Piece?  Zolang de coronabeperkingen nog bestaan en reizen en uitgaan er niet inzitten, zullen mensen zoeken naar andere manieren om zich uit te drukken. Een van die manieren is van haarkleur veranderen. Dat is steeds populairder omdat velen zichzelf steeds op ee...

Deze spannende haarkleuren worden trending!

En heb je al gehoord van The Money Piece? 

Zolang de coronabeperkingen nog bestaan en reizen en uitgaan er niet inzitten, zullen mensen zoeken naar andere manieren om zich uit te drukken. Een van die manieren is van haarkleur veranderen. Dat is steeds populairder omdat velen zichzelf steeds op een scherm terugzien, en dan wil je wel eens wat anders.

(c) Wella Professionals

Vorig jaar raakten levendige kleuren als koraal en perzik al in zwang bij fashionista's. Wie iets minder wilde opvallen, koos voor de pastelversie, in de vorm van highlights. Die trend zet door, met haarkleuren die niet van nature voorkomen, zoals cantaloupe (roze met een vleugje bruin) en rosewood (bruin met een vleugje roze). Deze tinten staan vooral blondines en mensen met donkerblond haar goed.

(c) The Painted Bunny

Blauw is het nieuwe zwart, volgens kleurspecialisten, die in 2020 al een comeback zagen van zwart haar. Dit jaar gaan daar 'bluelights' overheen, wat zwart haar een prachtige diepte en glans geeft.