Voor jezelf, of voor iemand aan wie je denkt.

Zijn bij jou in huis de laatste anderhalf jaar de geurkaarsen ook niet aan te slepen geweest? Met het veel thuis zijn, kwam ook het genieten van fijne geurtjes in huis weer helemaal in de spotlights in te staan.

Nou zijn wij altijd in voor een nieuwe geurkaars, maar deze leukerds die je helemaal zelf kunt personaliseren (voor jezelf of voor een ander) maken helemaal hebberig. En: handgemaakt in Nederland!

Article continues after the ad

L'AIMÉ laat je online helemaal je eigen kaars creëren. Van geur en kleur tot de tekst op de kaars. Een buitengewoon persoonlijk cadeautje, of een prachtige manier om een lichtje op jezelf te laten schijnen. Het is er nog steeds weer voor.

Het verhaal achter de kaarsen is overigens ook nog eens prachtig: het is een idee van Cloé Kersten, die in 2016 geconfronteerd werd met een zeldzame vorm van kanker. Haar naasten staken tientallen kaarsjes voor haar aan, en dat gaf haar kracht en positiviteit die ze op dat moment zo hard nodig had. Na haar behandeling begon ze haar eigen merk, waarvan ze ook een deel van de opbrengsten afdraagt aan de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker.

Je bestelt zo'n prachtkaars hier.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in