Massage, led-therapie, cryotherapie en microstroom ineen.

De massage-guns van Therabody zijn inmiddels wereldberoemd als dé herstelhulp na het sporten en voor zere spieren. Maar heel fijn voor beauty junkies: het merk komt nu ook een massageapparaat voor je gezicht. En dat belooft wat.

De TheraFace geeft je een gezichtsmassage met heel veel voordelen. Je gezichtspieren ontspannen erdoor (wat kan helpen bij migraine, hoofd- of kaakpijn), maar je kunt de masseur ook inzetten voor microstroomtherapie, cryotherapie en lichttherapie. Huidverzorging en therapie ineen dus.

Article continues after the ad

Je hebt vast wel eens gehoord van maskers met led-lichtjes die allerhande huidproblemen (van rimpels tot puistjes) aanpakken. Of van microstroom als een aanpak voor rimpels. Op dit apparaat zet je verschillende opzetstukken om jezelf thuis op al die behandelingen te trakteren. De huid zou er gezonder van worden, beter uit gaan zien, minder rimpels hebben en meer stralen. 

Ook is een massage goed voor de doorbloeding en kan het de contouren van je gezicht en hals strakker maken. Een alleskunner belooft zo'n TheraFace te zijn, en gezien de reputatie van grote broer de TheraBody geloven wij het direct.

Het apparaat kost 399 euro, waarna je er nog extra opzetstukken (voor koude en warme therapie) bij kunt kopen. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in