Met meer dan 1.200 euro aan beauty-goodies.

Adventskalenders zijn helemaal terug. In de VS en de UK zijn ze er al jaren dól op, en dan zeker op die vol beautyspullen. En ook in Nederland zie je ze de laatste jaren steeds meer. En ja: elk jaar is er wel één kalender die echt iedereen wil hebben. Dit jaar is de gedoodverfde winnaar van de kalenderstrijd die van Net-A-Porter.

Article continues after the ad

De mooie merken-gigant komt met een monsterkalender met, uiteraard, 25 cadeautjes voor rond de feestdagen. Inclusief dertien full-size producten en twaalf reismini's. En met merken zoals Charlotte Tilbury, Hourglass, Dr Barbara Sturm en vele bekende anderen.

De kalender kost straks ongeveer 250 euro, maar voor dat geld haal je dus wel voor meer dan 1.200 euro aan luxeproducten in huis. Een investering, menen de beautygoeroes overal ter wereld. Vaak ontstaat er dan ook een wachtlijst voor de adventskalender. Op 21 september gaat-ie in de online verkoop, en we zeggen het maar: wie 'm zeker weten wil hebben, moet snel zijn.

Is het al kerst?

Beeld: Net-A-Porter

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in