Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

In deze 6 beautyproducten zitten echte diamanten

Shine bright like a diamond... Diamantpoeder als ingrediënt voor skincare. Pure luxe natuurlijk. Maar doet het ook echt iets? En waar vind je de écht fijne producten? We got you. Om maar met de deur in huis te vallen: diamantpoeder in je beautyroutine doet wel degelijk meer dan je zou denken. Dia...

In deze 6 beautyproducten zitten echte diamanten

Shine bright like a diamond...

Diamantpoeder als ingrediënt voor skincare. Pure luxe natuurlijk. Maar doet het ook echt iets? En waar vind je de écht fijne producten? We got you.

Om maar met de deur in huis te vallen: diamantpoeder in je beautyroutine doet wel degelijk meer dan je zou denken. Diamant, hoe fijn ook, reflecteert licht, waardoor je een prachtige glow krijgt. Maar: die spoel je er dus ook gewoon weer af als je je gezicht wast of onder de douche springt.

Diamanten zijn geen actieve ingrediënten, ze voegen niets toe aan je huid.

Wat ze wel kunnen doen, naast een bewonderenswaardig glansje toevoegen aan de ándere actieve ingrediënten in producten, is exfoliëren. Zachter dan veel andere scrubs, met een super glowy resultaat.

Er zijn dus zeker redenen om producten met diamantpoeder te gebruiken naast dat je zin hebt in iets fancies. Mocht je er helemaal zin in hebben, mogen wij je dan deze producten tippen waar het écht effect in heeft?

Oribe Côte d'Azur Polishing Body Scrub –  voor een gladde huid die echt waanzinnig lekker ruikt

De Diamond Whitening tandpasta van Icy Bear – scrubt vlekjes moeiteloos van je tanden

De Diamond Eye Contour van G.M. Collin – voor direct een heldere oogopslag en een zijdezacht ooghuidje

Rodial Pink Diamond Magic Gel – een lekker lichte, waterige gelcrème die diep hydrateert en licht reflecteert

The Organic Pharmacy Rose Diamond Exfoliërende Cleanser – voor je zachtste huidje ooit

Starskin VIP The Diamond Mask – verzachtend en voor een mooie glow

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in