Grijs haar is prachtig, áls het ook echt zacht en fris oogt. Maar zeker zo net na de zomer is het nogal eens broos door zon, zee en zout. Om het te herstellen en voor te bereiden op de winter heeft Guhl een effectieve zilvershampoo, die verzorgt en afrekent met een eventuele gele gloed.

De formule is paars, wat contrasteert met het geel in je haar. Dit zorgt ervoor dat het geel in het haar wordt geneutraliseerd. Dat maakt het een ideaal product voor mensen die hun grijze haar fris en stralend licht willen houden én voor blondines die hechten aan een koele tint à la Monroe. De Guhl Zilver & Verzorging-lijn is namelijk geschikt voor zowel gekleurd grijs en blond haar als voor natuurlijk grijs en blond haar.

Article continues after the ad

Ga voor zilver!

Grijs haar is haar met weinig of geen pigment. Daardoor zijn de kleuren die het opneemt, goed zichtbaar. Dat geel daarin overheerst, komt doordat onder meer zonlicht en vet van de hoofdhuid het haar geliger kunnen maken. Guhl Zilverglans & Verzorging-lijn, bestaande uit shampoo (voor dagelijks gebruik) en masker (voor meerdere keren per week), gaat dat effect tegen. En met succes! ‘In één woord: HEERLIJK, wat een fijne shampoo en een geweldig masker,’ zegt Coby (70). ‘Ik had een haarprobleem, met deze shampoo glanst het weer.’ Ook tester Marjet (58) is tevreden: ‘Mijn haar is zachter, glanst mooi en de krullen komen terug. Het is alsof mijn haar blij is!’ Het testpanel beoordeelt de Guhl Zilver Shampoo met een 8,5 en het Anti-Geel Masker met een 8,2.

Zo werkt het

Guhl Zilverglans & Verzorging Shampoo bevat noni (Indische moerbei), olie en het unieke zilver-verzorging-complex. Het vermindert de geeltint en geeft glans. Het bijbehorende Anti-Geel Masker kan aanvullend meerdere keren per week worden gebruikt, het verzwaart het haar niet en helpt de gele gloed nog meer op te frissen. Het werkt erg goed als we naar de reviews kijken: ‘Wat een heerlijke shampoo en dat haarmasker is echt verslavend,’ zegt een van de testers (Sonja, 74). ‘Mijn witte haar heeft een prachtige zilverglans en voelt zacht en luchtig aan. Ik gebruikte het haarmasker na elke wasbeurt, drie keer per week, en de gele gloed is helemaal verdwenen uit mijn haar. Mijn haar oogt jeugdig en ik wil nooit meer anders dan deze Guhl Zilver-verzorging.’

Over de test

Van de 127 vrouwen die meededen aan de Guhl Zilverglans & Verzorging-test zou 95% de shampoo en 91% het Anti-Geel Masker aanbevelen. Enkele reacties:

■ ‘Ik had nog nooit een masker voor mijn haar gebruikt. Mijn haar is er echt van opgeknapt! Het ziet er mooier grijs uit en het glanst weer!’ (Anita, 63)

■ ‘Een HEEL fijne shampoo om mee te wassen. Het haar wordt heel zacht en ruikt lange tijd heerlijk. Het masker is ook fijn om te gebruiken. Trekt heerlijk in het haar en ruikt heerlijk. Het haar is erg zacht terwijl ik eerst vrij stug haar had. Ook de gelige gloed is haast uit mijn haar verdwenen. Een aanrader!’ (Julia, 60)

Onderzoek uitgevoerd door het testpanel.nl onder 127 testers, februari 2019

De Guhl Zilverglans & Verzorging-lijn is te koop bij o.a. Kruidvat, Etos en Albert Heijn.

Heeft jouw haar ook een opfrisser nodig na de warme zomermaanden? Vul dan hieronder je gegevens in en wie weet win jij een van de 5 Guhl zilverpakketten bestaande uit een Guhl Shampoo en Anti-Geel masker. Winactie is gesloten!