En Jennifer Aniston is de leader of the pack.

We willen er allemaal wel zo uitzien als Jennifer Aniston (52). Daar rekenen de knappe koppen van Vital Proteins op. Dat merk heeft Jen namelijk aangewezen als boegbeeld én Chief Creative Officer.

De firma handelt in voedingssupplementen, maar specifiek hun collageensupplementen hebben Jens aandacht getrokken. Het geheim voor een jonger ogende, stralende huid in poedervorm. "Ik doe het 's ochtends door mijn koffie", straalt Jen ons tegemoet. En ja... daar win je wel zieltjes mee.

Sowieso is collageen momenteel hét hippe woord van Hollywood. De Kardashians hebben er letterlijk aandelen in en ook grote namen als Lady Gaga en Drew Barrymore zweren bij een extra collageenboost in hun dieet. En die lijst is volgens de huidexperts van Los Angeles nog vele malen langer, want het is eerder de vraag wie géén extra collageen tot zich neemt in 2021.

Article continues after the ad

Waarom? Nou, omdat het slikken/innemen van een collageensupplement van hoge kwaliteit je huid sterker, voller en minder gevoelig maakt. Omdat het zo gepiept is. En omdat het bijna goed voor je móét zijn als Jen An het ook doet. Er is bovendien heel makkelijk aan te komen: iedereen van Holland & Barrett tot aan Douglas verkoopt ze.

Jen krijgt het gewoon in bulk opgestuurd natuurlijk, maar verschil moet er zijn.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in