Vraag het elke visagist: de Weleda Skin Food is een musthave.

Als het goed zit, zit het goed. Dat is precies waarom Weleda Skin Food, niet de duurste of meest luxe moisturizer ter wereld, zo ontzettend populair werd. Van supersterren (denk van Julia Roberts tot Victoria Beckham en alles daartussen) tot topvisagisten: allemaal hebben ze standaard zo'n beroemde groene tube in hun tas.

En dat terwijl de Skin Food helemaal niet duur is. Daarmee valt het van oorsprong Zwitserse merk natuurlijk op: uitproberen kan altijd een keer. En mocht je al een believer zijn, dan is er nu helemaal fijn nieuws.

Article continues after the ad

Musthave

De beroemde Skin Food-lijn breidt nu namelijk uit met een bodylotion. Met dezelfde kenmerkende natuurlijke (citrus)geur en hydraterende kwaliteiten, maar dan heerlijk in 200 ml. Nu bij elke drogist te krijgen.

In de formule zitten plantenextracten die de huid herstellen en tot rust brengen, zoals driekleurig viooltje, biologische Calendula en kamille. En de lotion is zowel geschikt voor de winter als de zomer, want niet vet.

In onze ogen een musthave.

Beeld: Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in