Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Golden Glow! De mooiste make-up voor de feestdagen

Tot in de puntjes aan het glanzen! Niets dat een feestelijke kerstlook zo'n mooie finishing touch geeft als een beetje glanspoeder of een mooie gouden nagellak.

De mooiste make-up voor de feestdagen

Tot in de puntjes aan het glanzen!

Niets dat een feestelijke kerstlook zo'n mooie finishing touch geeft als een beetje glanspoeder of een mooie gouden nagellak. Met deze producten laat je jezelf schitteren als nooit tevoren!

Smith & Cult nail polish Shattered Souls, met stukjes 'goud' in verschillende formaten voor een bijzondere lak (Net-a-porter € 24)

Metallic Eyeliner van NYX Professional Make-up is een creamy-zacht potlood waarmee je makkelijk een lijntje zet in zilver, koper en twee kleuren goud. Het zwart en grijs hebben ook glanspigmenten (Douglas € 8,50)

De Shimmy Shimmy Glitter Bar van Lush ziet eruit als een stukje zeep, maar is een glansstick die glitters op je huid achterlaat. Gemaakt van Fair Trade shea- en cacaoboters die je huid zacht maken, met vanille, lavendel en scharlei voor een fijne geur. En de glitters zijn ook nog eens veilig voor het milieu (Lush € 9,50)  

Laura Mercier Face Illuminator in de kleur Addiction, als gouden highlighter voor het gezicht (Bijenkorf € 42)

Het 24-karaat puur goudpoeder van Mimi Luzon lepel je in je dagcrème en voilà – glow die je, heel decadent, aan het einde van de dag weer van je gezicht wast (Net-a-porter € 88)

Feestelijk en grappig: de puntjes van je wimpers en de uiteinden van je haar aanzetten met wat gouden mascara zoals deze Pupa Vamp! (Pupa, € 17,50)

Shimmering Skin Perfector® Pressed Highlighter van Becca is een bekroond highlighter-poeder met een boterzachte textuur die smelt op de huid. Keuze uit verschillende tinten goudtonen (Douglas € 16,50)

Laat jezelf stralen met deze body shimmer oil van The Ritual of Karma. De olie voedt de huid en de kleine glinsterende minerale deeltjes geven je huid een satijnglanzende gloed (Rituals, € 19,50) 

Origineel als bijvoorbeeld accent bij een jurk met een lage rug: een tijdelijke tattoo (Tattoo For A Week vanaf € 2,50)

Oogschaduw met goudpigmenten vind je bij alle merken, maar Gold Metalist van MAC steekt er qua warmte en glinstering toch wel bovenuit (Mac Cosmetics € 24). En, hoe ga jij shinen? 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in