Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Cult Beauty Adventskalender komt eraan!

Zet jezelf op de wachtlijst, deze is fabulous ๐Ÿ’„๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Head's up voor beauty lovers! De heilige graal onder de adventskalenders is (bijna) verkrijgbaar. De Cult Beauty Advent Calendar 2020 zit bomvol bestsellers van nichemerken, het is een ideaal pretpakket om nader kennis te maken met minder bekende,...

De Cult Beauty Adventskalender komt eraan!

Zet jezelf op de wachtlijst, deze is fabulous ???

Head's up voor beauty lovers! De heilige graal onder de adventskalenders is (bijna) verkrijgbaar. De Cult Beauty Advent Calendar 2020 zit bomvol bestsellers van nichemerken, het is een ideaal pretpakket om nader kennis te maken met minder bekende, maar verrukkelijke beautylabels.

In de kalender zit voor € 1000 euro aan producten, je betaalt er € 230 voor, waarvan Cult Beauty € 17 doneert aan een goed doel, zodat je met een blinkend geweten kunt gaan uitpakken.

De Cult Beauty kalender was vorig jaar in een mum van tijd uitverkocht, dus vooraf intekenen voor priority access is aan te raden.

Foto's © Cult Beauty, met dank aan Nouveau's beauty niche-detective Corrie Vorst  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in