Carrie spaart liever voor een paar schoenen.

We hebben er nog geen minuut van gezien, maar we zijn evengoed obsessed met alles And Just Like That. Helemaal nu de make-up artists van de show keer op keer onthullen dat de gebruikte beautyproducten in het Sex and the City-vervolg heerlijk on budget zijn.

Van een crèmeblush tot een oogschaduwpalet en een ware it-lipgloss. Hiermee smeren en plakken Carrie en co. En dat kun jij dus ook.

Article continues after the ad

De blush die visagist Sherri Berman Laurence voor Carrie gebruikt is van Milk Makeup – de Lip and Cheek Stick. Die is er in een grote én een kleine variant, mocht je 'm eerst eens willen uitproberen. En je kunt 'm dus ook als lipstick inzetten. Je shopt 'm hier, net als de vele andere sticks van Milk. Prijs: circa 20 euro voor een mini.

Voor oogschaduw zoeken de SATC-vrouwen niet verder dan Anastasia Beverly Hills, bekend van de wenkbrauwproducten. Het Soft Glam Palet is een echte klassieker voor welke huidskleur dan ooit, en is in de serie onder andere gebruikt voor de beeldschone looks van Lisa Todd Wexley. Je koopt 'm hier voor een slordige 45 euro.

En dan is er nog dé lipgloss. De lipgloss die overal op backstagebeelden van And Just Like That weer terugkomt. Misschien wel het belangrijkste product uit de hele serie. De favoriet van Sarah Jessica Parker zelf: de Dior Addict Stellar Gloss, à 26 euro hier te shoppen. 

We doen er graag ons voordeel mee.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in