Een beautytopper uit de groentela.

Heerlijk dungesneden in een salade of geroosterd in een pasta natuurlijk, een venkelbol. Maar wist je dat venkel ook een buitengewoon doeltreffend beautyingrediënt is?

Steeds meer vooraanstaande beautymerken gaan met venkel in zee, omdat het hartstikke goed blijkt voor huid en haar. Deze vier producten laten je volop profiteren van venkel-power.

Article continues after the ad

OSKIA Restoration Oil – 84,95 euro voor 30ml

Lift en voedt de huid, met onder andere zeevenkel voor meer collageenproductie en voor een betere elasticiteit van de huid.

Dr. Hauschka Eye Revive – 26,95 euro voor 10x 5ml

Een treatment tegen opgezwollen oogleden en irritatie met onder andere kamille en venkel, blijkbaar een wondermiddel tegen puffiness.

Molton Brown ­– Intense Repairing Mask with Fennel  – 25 euro voor 300ml

Een intensieve behandeling voor beschadigd haar op basis van, jawel, venkel. Ruikt lekker en helpt je aan soepele en gladde lokken die weer volop gehydrateerd zijn.

Mauli Brain and Beauty Alchemy Blend – 44,45 euro voor 100gr

Een voedingssupplement dat belooft je een heldere geest en een goede nachtrust te geven. En een stralende huid op de koop toe. Met venkel als natuurlijke onstekingsremmer en gezonde bron van vezels.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in