Voor een vleugje oh-la-la bij je romantiek!

Je hebt onschuldige geuren, je hebt parfums waarmee je professionaliteit uitstraalt en je hebt sexy geuren waarvan niet alleen je eigen partner even rechtop gaat zitten. Een selectie om van te gaan zoenen, met een nieuw parfum én een paar klassiekers.

Article continues after the ad

Nieuw: La Petite Robe Noire

La Petite Robe Noire Eau de Parfum Nectar van Guerlain is bloemig oriëntaals met rozen, honing en amandel. Flirterig en zoet, en eerder sensueel dan sexy. Perfect voor een Valentijnsmoment in lockdown.  

Klassieker: Black Opium

Zoet, sterk en een tikje schandaleus sinds 1977: Yves Saint Laurent is het label achter deze oriëntaalse klassieker...

...met Mata Hari-factor, die wordt gedomineerd door amber, jasmijn en musk.

Verleiding in een flesje om je inner femme fatale een handje te helpen.  

Vamp: Velvet Orchid

Oriëntaals bloemrijk volgens Tom Ford: heel glamoureus, heel 'That's why the lady is a vamp.

Rum, honing, rozenolie, tropische bloemen en op een of andere manier is dit een parfum dat een beetje pruilt. Niet subtiel, dus zuinig aanbrengen wil je de liefde van je leven niet letterlijk bedwelmen.

Romantisch: 24 Faubourg

Een mooie geur van Hermès uit 1995 met iris, jasmijn, oranjebloemen en vanille.

Optimistisch, vrouwelijk, maar net niet overmatig zwoel: het was de favoriete geur van prinses Diana in de laatste jaren van haar leven.

Vintage: Shalimar

Het parfum dat bijna alle mannen lekker vinden: Shalimar van Guerlain, geïnspireerd op het liefdesverhaal van Sjah Jahan en zijn vrouw, voor wie hij de Taj Mahal liet bouwen.

Het is een zomerdag van een geur die licht opent met bergamot en citroen en eindigt in wierook en vanille. 'Mmm, wat ruik je lekker' sinds 1925 - Shalimar heeft haar sporen verdiend.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in