Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Daahaag foundation: allemaal aan de (betaalbare) BB's

Het kwik stijgt en we zijn veel thuis: BB-creams zijn zó 2020! Hoe vaak heb jij je in de afgelopen maanden nog helemaal opgemaakt? Nu we meer thuis zijn en vooral ook thuis werken, is de noodzaak voor een volle grime steeds minder. Foundation opdoen is voor de gemiddelde Zoom of Teams-meeting éch...

Daahaag foundation: allemaal aan de (betaalbare) BB's

Het kwik stijgt en we zijn veel thuis: BB-creams zijn zó 2020!

Hoe vaak heb jij je in de afgelopen maanden nog helemaal opgemaakt? Nu we meer thuis zijn en vooral ook thuis werken, is de noodzaak voor een volle grime steeds minder.

Foundation opdoen is voor de gemiddelde Zoom of Teams-meeting écht niet nodig, en nu we richting zomer gaan is zo'n laagje meestal ook niet erg prettig op de huid. Enter de BB-cream. Al jaren een hit, maar in tijden van thuiswerken al helemaal een musthave.

Met deze betaalbare en goed verkrijgbare opties oog jij in je videocall helemaal fris, ook als de mussen straks dood van het dak vallen.

Nivea Essentials BB-cream: licht en snel absorberend

La Roche Posay Hydreane BB-crème: anti-dofheid voor de gevoelige huid

L'Oréal Paris BB C'est Magic BB Cream: voor een natuurlijke dekking

Clinique Dramatically Different Moisturizing BB-Gel: aan te passen op je huidtype

Biotherm Aquasource BB Cream: hydraterend en oplichtend

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in