Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Cyprès Pantelleria: de geur van een Italiaanse zomer

Omdat we nog even niet echt naar het eiland kunnen… Armani Privé Les Eaux lanceert een nieuwe geur: Cyprès Pantelleria. Het parfum is een mengeling van wat het vulkanische eiland te bieden heeft: veel citrus, Mediterraanse kruiden, zeewater en lavagesteente. Pantelleria is een Italiaans eiland da...

Cyprès Pantelleria: de geur van een Italiaanse zomer

Omdat we nog even niet echt naar het eiland kunnen…

Armani Privé Les Eaux lanceert een nieuwe geur: Cyprès Pantelleria. Het parfum is een mengeling van wat het vulkanische eiland te bieden heeft: veel citrus, Mediterraanse kruiden, zeewater en lavagesteente.

Pantelleria is een Italiaans eiland dat tussen Sicilië en Tunesië ligt en is al jaren een geliefd vakantieoord: zowel Dolce & Gabbana als Giorgio Armani hebben er villa's en Carole Bouquet, de schoonmoeder van Charlotte Casiraghi, heeft er een wijngaard.

Genoeg inspiratie voor een zomers parfum, dus. Cyprès Pantelleria's topnoten zijn citrus en neroli, die overgaan in salie, aqua en harsige cypres. Na een uurtje ruik je vooral warm hout, amber en mos.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in