Top-tip van epidermoloog Dany Diop.

Is de agenda van je schoonheidsspecialist overvol of durf je nog even niet? In de Nouveau die nu in de winkel ligt, geven beautyprofessionals hun beste tips om thuis je uiterlijk toch even een oppepper te geven.

Zo adviseert epidermoloog Dany Diop om de huid te verstrakken een variant van zijn firming-cryo-sticksmethode die hij bij zijn huidverbeterende treatments toepast: ‘Leg een vochtig gastendoekje dan vijf minuten in de diepvries, of doop het in een bak met ijsklontjes en vouw dat voorzichtig over het gezicht – een aanrader als tussenstap bij een dubbele reiniging (olie, milk, mousse).’

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Huidspecialist/ Skinspecialist (@danydiop7) op

Even de tijd nemen voor het stimuleren van de gezichtshuid levert volgens de favoriete huiddeskundige van topmodellen ook gegarandeerd een frisse gloed op. ‘Korte knijpbewegingen in de huid maken met je vingers - van onderaf naar boven - stimuleert aanzienlijk de doorbloeding, waardoor afvalstoffen gemakkelijker de huid verlaten. Een tot vier keer per week een rijk voedend en regenererend masker nemen is ook een van de beste selfcare-investeringen."

Article continues after the ad

De ingrediënten voor het masker en nog veel meer die-het-zelf trucs van professionals lees je in de Nouveau die nu in de winkel ligt.

Foto (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

f