Naar hartenlust smeren zonder schuldgevoel.

Voor wie het graag natuurlijk houdt of snel pukkels krijgt van traditionele zonbescherming met minerale oliën zijn er steeds meer producten op puur natuurbasis, die wat minder snel je poriën verstoppen. Zoals... 

Oh-Lief Natural Face zonnebrand biedt luxueuze bescherming (SPF 20) voor je gezicht. Het bevat groene rooibos, een krachtige antioxidant die effectiever zou zijn dan vitamine E als het gaat om het beschermen van de huid en het herstellen van bestaande schade. Verder zitten er hoogwaardige, niet-toxische ingrediënten in zoals zinkoxide, bijenwas, wortel- en granaatappelextracten. Het biedt UVA- en UVB-bescherming (breed spectrum), is waterbestendig, irriteert of droogt de huid niet uit en verstopt de poriën niet. De zonbescherming kost € 17,95.

Article continues after the ad

Nog eentje: LOOkX Sun fluid SPF30 is vegan en bevat natuurlijke zonnefilters en biedt je huid UVA- en UVB-bescherming tegen zonlicht en andere schadelijke factoren van buitenaf. Werkt bovendien anti-age, herstellend en voorkomt pigmentvorming.

En tenslotte Centella Green Level Safe Sun van Purito: deze biedt clean zonnebescherming van SPF 50 op meer dan 70 procent waterbasis (Little Wonderland, 19 euro).

Foto (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in