Helemaal van nu: pure parfums. 

Het past in de tijdgeest: zo duurzaam mogelijk werken en toch iets moois afleveren. Enter Chloé Eau de Parfum Naturelle, een nieuwe geur in de Signature-collectie, met zo min mogelijk ecologische impact.

Article continues after the ad

Deze geur van 100% natuurlijke oorsprong is ontwikkeld met ethisch verantwoorde ingrediënten en een minder belastende verpakking. Het parfum bevat bijvoorbeeld neroli, roos, cederhout en citroen uit ethisch verantwoorde bronnen.

Chloé Naturelle is vegan en samengesteld als een 100% natuurlijke geur, met op natuurlijk wijze verkregen alcohol en water. Het bevat geen filters of kunstmatige kleurstoffen.

De geur (vanaf 30 ml à € 67) is gecreëerd door parfumeur Michel Almairac en draait helemaal om Bulgaarse roos, geteeld op een biologische boerderij. Samen met neroli ontstaat een fluweelachtig boeket met wat frisheid van citroen en zwarte bessenknoppen. Verder zonnige mimosa en verfijnde houtnoten en een verpakking van deels gerecyled materiaal #goedbezig

Chloé Naturelle is vanaf nu verkrijgbaar bij Douglas en vanaf 1 september 2021 ook bij andere geautoriseerde verkooppunten.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in