Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chanel viert 100 jaar No. 5 met limited editions

Een gereedschapskist vol zaligheden! Nu Chanel No. 5 honderd jaar jong is, onthult Chanel de Factory 5 collectie, waarin alles draait om dit iconische parfum. De lijn bestaat uit 17 beautyproducten, van badtabletten in een theeblikje tot douchegel in een verftube 'om je eraan te herinneren dat No...

Chanel viert 100 jaar No. 5 met limited editions

Een gereedschapskist vol zaligheden!

Nu Chanel No. 5 honderd jaar jong is, onthult Chanel de Factory 5 collectie, waarin alles draait om dit iconische parfum.

De lijn bestaat uit 17 beautyproducten, van badtabletten in een theeblikje tot douchegel in een verftube 'om je eraan te herinneren dat No. 5 het gewone buitengewoon maakt.' De grappigste verpakking is een smeeroliespuitje met body-oil.

'Coco deed niets liever dan functionele objecten omtoveren tot iets van schoonheid'

"Producten die je dagelijks gebruikt kunnen net zoveel waarde hebben als producten voor speciale gelegenheden," zegt Thomas du Pré de Saint Maur, Chanel’s Head of Global Creative Resources Fragrance and Beauty. "Door gebruiksvoorwerpen aan te kleden in de stijl van Chanel blijven we dicht bij de visie van Coco die niets liever deed dan een functioneel object omtoveren tot iets van schoonheid. Dat is Factory 5: een beetje luxe voor alledag."

De collectie is vanaf 29 juni 2021 verkrijgbaar in een paar pop-up stores én online.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in