Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chanel opent het kerstfilmpjes-seizoen!

En het is meteen verrukkelijk. Het is altijd weer een feest om te zien waarmee luxe labels en grote warenhuizen de kerstgedachte dit jaar neerzetten. Het gaat van prachtige tranentrekkers tot mini Love Actually-films en sprookjesachtige fantasy. In de laatste categorie valt de hippe kerstcommerci...

Chanel opent het kerstfilmpjes-seizoen!

En het is meteen verrukkelijk.

Het is altijd weer een feest om te zien waarmee luxe labels en grote warenhuizen de kerstgedachte dit jaar neerzetten. Het gaat van prachtige tranentrekkers tot mini Love Actually-films en sprookjesachtige fantasy.

In de laatste categorie valt de hippe kerstcommercial van Chanel, die regisseur Jean-Paul Goude heeft gevraagd de magie van de feestdagen eens lekker op te schudden in een commercial voor Chanel No 5. Lily Rose Depp, momenteel het gezicht van de beroemde geur, ziet in een glazen sneeuwbol de toekomst, inclusief cadeautjes en – hé, toeval, haar geluksnummer 5.

De komende weken zul je hier meer fijne kerstfilmpjes zien, om alvast een beetje in de stemming te komen voor the most wonderful time of the year met deze pareltjes.

Foto's © Chanel

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in