Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Celine opent eerste haute parfumerie winkel

Elf nieuwe geuren met spannende namen! Eerder dit jaar maakte Hedi Slimane van Celine al bekend met een Haute Parfumerie collectie te komen. Edgy namen werden bekend, zoals Reptile, La Peau Nue (Naakte Huid), Cologne Française en Nightclubbing. En de eerste beelden lekten uit, in zwart-wit, als m...

Celine opent eerste haute parfumerie winkel

Elf nieuwe geuren met spannende namen!

Eerder dit jaar maakte Hedi Slimane van Celine al bekend met een Haute Parfumerie collectie te komen. Edgy namen werden bekend, zoals Reptile, La Peau Nue (Naakte Huid), Cologne Française en Nightclubbing.

En de eerste beelden lekten uit, in zwart-wit, als mini-movies.

Negen van de elf geuren hebben hun debuut gemaakt in de eerste Celine Haute Parfumerie aan 390 rue Saint-Honoré in Parijs.

En het is echt een belevingswinkel geworden: antiek marmer, albasten platen die in de etalages zweven en uiteraard een geurorgel.

Denk bij de sfeer aan een intellectuele salon op de linkeroever: elegant, maar niet opulent.

Naast de eerder genoemde geuren zijn hier ook Parade, Dans Paris, Saint-German-Des-Près, Eau de Californie en Black Tie te vinden. Bois Dormant en Rimbaud volgen in 2020.

Foto's © Celine

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in