Onherkenbare Hollywood-smoeltjes.

Normaal gesproken gaan ze in Hollywood elke week lekker langs de facialist voor een behandeling, maar dat zit er in pandemietijden niet in. Dus zijn thuisfacials en -maskers in opmars. Met het masker van het Koreaanse merk Hanacure voorop.

Article continues after the ad

Dat is een bijzondere, vooral door hoe je eruit gaat zien: de gel droogt namelijk op en verstrakt, waardoor je een soort mini-facelift krijgt die je even een heel ander koppie geeft. Zoals hieronder voorgedaan door Drew Barrymore, een van de trouwe fans van het maskertje.

"Als een professionele behandeling thuis", steekt zij de loftrompet. En ook de Kardashians, die toch een dingetje of twee weten over fijne skincareproducten, zijn groot fan.

Volgens de eigen website bestaat het masker uit hyaluronzuur, peptiden en een paddenstoelenextract dat je huid stralender maakt en ontstekingen tegengaat. Het masker pakt onder andere fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en grote poriën en lift je huid. En het doet kennelijk wat het belooft, anders zou iemand als Drew (die haar eigen beautylijn heeft) zich er écht niet mee inlaten.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim convinced me to use this face mask and I feel stunning.

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Eén zo'n maskertje kost 29 dollar en is te bestellen via de website van Hanacure. Waar ze officieel niet naar Nederland verschepen maar desgevraagd aangaven dat bést te willen doen, tegen een meerprijs. 

Beeld: Hanacure/Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in