Eenmalige behandeling voor kwabjes en flapjes, mét resultaat.

Het is de populairste Hollywoodbehandeling van dit moment: een bodybooster behandeling die je gesculpte armen bezorgt, een slappe onderkin of kaaklijn kan aanpakken en je buik strakker kan maken.

Article continues after the ad

De Renuvian is een semi-chirurgische behandeling waar je even van moet bijkomen, qua zwellingen en blauwe plekken, maar heeft als grote voordeel dat één behandeling volstaat. De methode voor huidverstrakking kan overal worden ingezet, maar wordt het meest gebruikt voor de bovenarmen, buik, billen, bovenbenen, het gezicht, de hals en knieën, vaak in combinatie met liposculptuur.

Tijdens de behandeling worden er kleine sneetjes van ongeveer 5-10mm in de huid gemaakt waardoor de Renuvion kan worden ingebracht. De ingreep vindt plaats onder lokale verdoving waarbij de verdovende vloeistof via een canule onder de huid wordt ingespoten. De verdovende vloeistof moet 15-30 minuten inwerken waarna er begonnen kan worden met de Renuvion behandeling.

Bij de behandeling wordt gebruikt gemaakt van geïoniseerd helium. Dit gas zorgt ervoor dat er energie kan worden afgegeven aan het te behandelen weefsel. Door middel van een canule wordt het gas over het gehele behandelgebied verdeeld.

Diepliggende vetcellen en collageen worden zo verhit en losgebroken. Het helium in het plasma koelt de plek meteen zodat het weefsel niet verbrand. De gezapte vetcellen worden voor eens en voor altijd afgevoerd, het collageen begint onmiddellijk aan een inhaalrace om de plek te herstellen.

Resultaat: een slankere aanblik en meer spiertoning, als de zwellingen en blauwe plekken zijn weggetrokken. De behandeling wordt ook al in Nederland uitgevoerd, aanpak van de onderkin kost circa 2000 euro. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in