Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Beautyhoop in hete dagen: deze anti-glimroller wil je hebben

Rol weg, die zweetsnor. We doen er hier op de redactie alles aan om glimmende discohoofden te voorkomen op warme dagen. En laat er nu nét een fijne nieuwe beauty-musthave zijn die daar uitstekend bij helpt. Zoals dat tegenwoordig gaat met beautytrends komt deze van TikTok. Maar je kunt er ook in ...

Beautyhoop in hete dagen: deze anti-glimroller wil je hebben

Rol weg, die zweetsnor.

We doen er hier op de redactie alles aan om glimmende discohoofden te voorkomen op warme dagen. En laat er nu nét een fijne nieuwe beauty-musthave zijn die daar uitstekend bij helpt.

Zoals dat tegenwoordig gaat met beautytrends komt deze van TikTok. Maar je kunt er ook in Nederland heel gemakkelijk aan komen en de filmpjes spreken voor zich.

@naomi.dsouza Finally bought the viral volcano #revlonroller & it’s amazing!! ? #fyp #viral ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Heb je een vette huid of heb je met dit soort temperaturen een glimhoofd? Let dan even goed op. Keer op keer afpoederen is niet het antwoord, daar word je alleen maar pancakey van, en bovendien bedankt je huid je niet voor al die verstopping.

Ook blotting papers zijn handig maar niet ideaal, want met die hoekige papiertjes dep je toch altijd nét niet alles weg, of nét niet op de juiste plek. Revlon lijkt nu het antwoord gevonden te hebben op al dit soort perikelen in de vorm van een roller die olie opneemt.

@denverskindoc Hit the + for more reviews! #LearnOnTikTok #revlonoilroller #oilyskin #oilcontrok #dermtok #blottingpaper #sebum ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

De Oil Absorbing Volcanic Roller maakt je in een handomdraai weer fijn mat (in de zomer een groot goed) en je hebt bovendien volledig de controle over waar je wel en niet aan de slag gaat op je gezicht. De roller is gemaakt van echt vulkaansteen, en die steen kun je bovendien verwijderen, afwassen met warm water en zeep en daarna gewoon weer hergebruiken.

Dat zit dus wel snor, maar niet zweetsnor deze zomer.

In veel landen is de roller al uitverkocht, maar in Nederland is er op dit moment nog wél aan te komen, namelijk bij Bol.com en via Lookfantastic. Maar we waarschuwen: ook hier kan het ineens hard gaan, dus wees er snel bij.

Beeld: Revlon

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in