Er zijn nu crèmes met een flatterend blur-effect.

Er zijn van die beautyproducten waarvan je je afvraagt hoe je het ooit zonder hebt gedaan. Zoals de blurproducten, die tussen huidverzorging en make-up in zitten en die momenteel mateloos populair zijn. Zoals...

Nanoblur

De hit du jour is de Nanoblur van Indeedlabs, die het effect geeft van een filtertje om een Instagramfoto een beetje op te poetsen.

Article continues after the ad

De crème maakt imperfecties van de huid meer diffuus: fijne lijntjes, glimmen en vergrote poriën zijn na het smeren binnen 40 seconden minder zichtbaar. Dat komt omdat de crème het licht verspreidt in oneindig veel richtingen, waardoor er een verzachtend effect optreedt, zoals bij een geretoucheerde foto. Er is ook een variant met een tintje, voor als je wat pips bent. 

Nanoblur van Indeedlabs € 26

Miracle Blur

Ook heel populair is de Miracle Blur van Trinny Woodall.

Deze transparante emulsie vult lijntjes op en matteert de T-zone; het is een fijne basis voor als je je verder wilt opmaken.

Miracle Blur € 31

Porefessional

De Porefessional Primer is een van de bestsellers van Benefit. Zorgt ervoor dat make-up langer blijft zitten, poriën minder zichtbaar worden en dat de huid er egaler en matter uitziet.

Je gebruikt 'm zonder make-up voor een zachte gematteerde zichtbaar gladdere huid of als primer onder make-up. 

Porefessional € 37

Olcay Gulsen Beauty Miracle Blur 2.0

Van eigen bodem: De Olcay Gulsen Beauty Miracle Blur 2.0, ook bekend als magie in een potje.

Het vervaagt grove poriën en fijne lijntjes en maakt ze minder zichtbaar. Daarnaast werkt het ook goed om roodheid en een glimmende huid te verminderen.

Olcay Gulsen Beauty Miracle Blur 2.0 € 28

Original Photo Finish

Original Photo Finish Foundation Primer is een primer van Smashbox met een lichtgewicht, fluweelzachte textuur verrijkt met vitamine A en E.

Vervaagt direct imperfecties, voedt de huid en zorgt ervoor dat make-up er beter uitziet en langer blijft zitten. 

Original Photo Finish € 15

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in