Naar de salon kunnen we niet en we gaan óók niet beautyshoppen in de winkel. Maar online kan het wél, met goede adviezen ook nog.

Ben je zo iemand die zich altijd uitgebreid laat adviseren in de winkel voor je een crème of mascara aanschaft? Dat kan ook in deze tijden nog gewoon, met een personal beauty stylist van De Bijenkorf. I-de-aal.

Lees ook

Via de webshop van de Bijenkorf is het nu ook mogelijk een persoonlijk advies van een personal beauty stylist te boeken. Iemand die je helpt bij het vinden van de juiste huid- of haarverzorging dus, of een fijn make-upje. Daarna natuurlijk gewoon klim-boem aan te schaffen in de webshop.

Article continues after the ad

Even niet zo, maar digitaal advies is er wél gewoon

Het werkt heel simpel: je maakt een afspraak voor een kosteloos telefonisch consult met een van de leuke stylisten (elke dag van 12.00 tot 20.00 uur at your service) en voilà: al je beautyzorgen zijn in elk geval verdwenen. Dat scheelt toch.

Een afspraak boeken doe je hier.

Beeld: De Bijenkorf

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in