Liftend effect in twee minuten! 

Met een paar streepjes concealer het effect van een facelift? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar Megha Singh gaat op TikTok viraal met deze nieuwe techniek.

Normaal gesproken kleur je een volledige driehoek in met concealer om donkere kringen onder je ogen te camoufleren. Met de nieuwe manier werk je met specifieke punten: de zijkanten van je neus en je oog- en mondhoeken.

De truc werkt voor iedereen, ongeacht huidskleur of gezichtsvorm. Het enige wat je nodig hebt is concealer is twee kleuren: eentje in je eigen huidskleur en eentje die een of twee tinten lichter is. Heeft je huid al wat levenservaring, kies dan een hydraterende luchtige concealer, daarmee worden fijne lijntjes minder zichtbaar dan met een eentje met zware dekking.

Article continues after the ad

Nog even op een rij

  • Breng de concealer in je huidskleur aan op het donkerste stuk onder je ogen.
  • Neem de lichtere concealer en breng die aan op je binnenste ooghoeken, langs de zijkanten van je neus, aan de onderkant van je mondhoek en aan de buitenste ooghoeken richting je slaap.
  • Blend alles netjes met een make-upsponsje of je vingertoppen tot je geen strepen meer ziet.
  • Met een beetje bronzer op je jukbeenderen en kaaklijn komt het liftende effect van de concealer nog beter tot haar recht.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in