Gin en tonic, badeditie.

Nu we zo richting de feestdagen snellen, zijn we natuurlijk óók alvast bezig met al het lekkers en fijns dat we in huis willen halen om van onze minder drukke decembermaand (op sociaal vlak toch zeker) te profiteren.

Voor de een betekent dat lekkere menu's van goede restaurants. Een goed uitgerust cocktailassortiment. Een mand met lekkere kazen, een doos bubbels, noemt maar op. Of misschien wel iets voor in bad, voor de thuisspa die ook in december nog op volle toeren draait.

Article continues after the ad

Voor die laatste groep én voor liefhebbers van een goede gin en tonic wordt het zalige en het vertroetelende dit jaar gecombineerd door Molton Brown, de Londense geurexpert en hofleverancier van Queen Elizabeth herself: G&T, maar dan voor in bad.

Juniper Jazz, zo heet de nieuwe, nachtblauwe, glittende bad- en douchegel van het beroemde merk. Een knipoog naar de roaring twenties (die van vorige eeuw, al zijn die van nu óók roaring), vol feestjes, kroonluchters en natuurlijk gindrankjes (juniper = jeneverbes).

Die muziek daar kun je zelf voor zorgen, de kroonluchter wordt moeilijk, maar daar zijn die glitters natuurlijk voor. En Molton Brown zorgt voor de G&T-sferen. Al weerhoudt niemand je er natuurlijk van ook een glaasje in te schenken voor in bad. Als je uit bad komt, ziet de wereld er al heel wat feestelijker uit. En als je dat nog niet genoeg is, komen ze bij Molton Brown ook nog met een Juniper Jazz-geur, we zeggen het maar.

Proost, eh... badder ze!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in