Na 'Si!' blijft Giorgio vrouwen empoweren.

Na vele quasi nieuwe versies-van-reeds-bestaande parfums eindelijk weer eens een echt nieuw parfum van een grote naam: My Way van Giorgio Armani.

Article continues after the ad

Het is zijn eerste min of meer duurzame parfum. De ingrediënten komen van 'landbouwgemeenschappen die het milieu respecteren' en het flesje kan opnieuw gevuld worden.

De geur is gemaakt door Carlos Benaïm en Bruno Jovanovic en is vooral heel bloemrijk. "We hebben bloemen geïnterpreteerd op de Armani manier," zegt Jovanovic. "Sterk, stoutmoedig en elegant. De geur is opgebouwd rond Italiaanse frisheid, heldere bloemengeuren en moderne houttonen, het moest verfijnd en eigentijds worden."

De dop verwijst naar de strakke silhouetten van Armani Fashion. 

Dus, waar ruikt My Way nu precies naar? Vooral naar witte bloemen zoals tuberoos, jasmijn en oranjebloesem – heel trendy in de parfumwereld - en verder wat citrus, vanille, musk en ceder. Je draagt 'm wanneer je maar wilt, zoals de naam al aangeeft.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in