Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Armani Privé: eau wat een heerlijke lentegeuren!

Vier nieuwe geuren in de Les Eaux collectie. Waar veel labels momenteel experimenteren met wat meer complexe geuren houdt Giorgio Armani het prettig simpel. Hij breidt zijn Armani Privé Les Eaux lijn uit met vier nieuwe edities die licht en transparant zijn, en perfect passen bij de lente en zome...

Armani Privé: eau wat een heerlijke lentegeuren!

Vier nieuwe geuren in de Les Eaux collectie.

Waar veel labels momenteel experimenteren met wat meer complexe geuren houdt Giorgio Armani het prettig simpel. Hij breidt zijn Armani Privé Les Eaux lijn uit met vier nieuwe edities die licht en transparant zijn, en perfect passen bij de lente en zomer.

Thé Yulong biedt een verrassend contrast tussen frisse groene en wat rokerige zwarte thee waarvan citrusnoten het langst blijven hangen.

Gardenia Antigua is poederig en bloemig. Armani heeft een huis op het Caribische eiland en wilde dat er ook een vleugje zilte zee te ruiken zou zijn; die combinatie tref je niet vaak aan in een parfum.

Rose Milano is het brutaaltje van de vier, een urban versie van een rozengeur vol Bella Figura en een snufje fruit. Zeer vrouwelijk, niet voor muurbloempjes.

Jasmin Kusamono is zen-in-een-flesje: minimalistisch, koel, aqua met een beetje hout en veel Arabische jasmijn, een geur die in de aromatherapie bekend staat als geluksmaker. De nieuwe edities kosten rond de 108 euro per flesje van 50 ml.    

Foto's (c) Armani

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in