Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Architect Frank Gehry ontwerpt nu ook parfumflesjes

'Les Extraits' zijn vijf nieuwe geuren van Louis Vuitton. Goed nieuws voor liefhebbers van verfijnde geuren: meesterparfumeur Jacques Cavallier Belletrud heeft vijf nieuwe parfums gemaakt voor Louis Vuitton. Cosmic Cloud is poederig en fruitig met musk en bergamot. Dancing Blossom intens bloemig ...

Architect Frank Gehry ontwerpt nu ook parfumflesjes

'Les Extraits' zijn vijf nieuwe geuren van Louis Vuitton.

Goed nieuws voor liefhebbers van verfijnde geuren: meesterparfumeur Jacques Cavallier Belletrud heeft vijf nieuwe parfums gemaakt voor Louis Vuitton.

Cosmic Cloud is poederig en fruitig met musk en bergamot.

Dancing Blossom intens bloemig met jasmijn, tuberozen en osmanthus.

Rhapsody is een frissere bloemengeur met lelietjes van dalen en yerba maté.

Stellar Times is een diepe houtachtige geur met oranjebloesem.

En Sympathy een heel trendy parfum met gember, bergamot en grapefruit.

Alle parfums zitten in flesjes waarvan de dop is ontworpen door Frank Gehry, een van de bekendste architecten ter wereld. Hij maakte onder andere het Guggenheim in Bilbao, de Louis Vuitton Foundation in Parijs en het Vitra Design Museum.

"Ik ben helemaal voor excessen in schoonheid," zegt Belletrud. "Frank Gehry en ik deelden het verlangen om disbalans te creëren die balans kan worden. Je kunt lijnen trekken tussen contrasten die totaal niet bij elkaar lijken te passen. En het verlangen om te innoveren zonder wat er al is kapot te maken."

De parfums zullen binnenkort verkrijgbaar zijn in Louis Vuitton winkels.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in