Kilian Paris komt met twee nieuwe geuren.

Twee nieuwe parfums die hinten op wild en meeslepend uit de band springen? De timing kan geen toeval zijn met het oog op de terugkeer naar redelijk normaal. 

Article continues after the ad

Geïnspireerd door New York en Parijs lanceert Kilian Paris twee nieuwe geuren. De eerste is Apple Brandy on the Rock, een koelere, frissere versie van het origineel uit 2013, die het nachtleven van 'The Big Apple' suggereert.

Apple Brandy, een parfum van parfumeur Sidonie Lancesseur met een vleugje rum, heeft in de On the Rocks versie wat koelere en moderne geurnoten gekregen door bergamot, ananas en kardemon.    

L'Heure Verte is een ode aan absint, het geestverruimende groene drankje dat ooit mateloos populair was in Franse cafés: het werd op suiker geserveerd en alleen al het roeren was een ritueel waarbij de vloeistof lichtgroen werd en een voorbode was van illusies en wilde nachten.  

Als alcoholnoot heeft L'Heure Verte uiteraard absint en verder is patchoeli alom aanwezig, met een nostalgisch hart van viooltjes en drop, dat uitrolt in vetiver en sandelhout

Het nieuwe duo hoort bij The Liquors collectie, een lijn die knipoogt naar dat andere succesje van de familie van eigenaar Kilian Hennessy: de beroemde Franse cognacs. Beide geuren zijn vanaf 6 september 2021 voor € 180 (50 ml) per stuk verkrijgbaar bij Parfuma, Skins Cosmetics en de Bijenkorf. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in