Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Anamcara: het parfum dat je hartsvriendin wil zijn

Hoera, freesia is terug in geurenland! Met een naam die 'zielsverwant' in het Gaelic betekent mag je wat verwachten van het nieuwe, twaalfde parfum van Dusita. De geur heeft de ambitie om 'mensen te verenigen, over grenzen en barrières  heen, door middel van emotionele verrukking en een heldere g...

Anamcara: het parfum dat je hartsvriendin wil zijn

Hoera, freesia is terug in geurenland!

Met een naam die 'zielsverwant' in het Gaelic betekent mag je wat verwachten van het nieuwe, twaalfde parfum van Dusita.

De geur heeft de ambitie om 'mensen te verenigen, over grenzen en barrières  heen, door middel van emotionele verrukking en een heldere geest,' zo ronkt de begeleidende tekst. Meteen vergeten, want de geur is… verrassend aards.

Anamcara is een fruit-bloem-hout-melange, die iets heerlijk traditioneels heeft. De geur opent met bloedsinaasappel, maar de trendnoot du jour krijgt hier iets heel zachts door een flinke dosis freesia. En die laatste gaat volgens trendwatchers een hoofdrol spelen in 2022, dus Dusita is er vroeg bij.  

Het hart is thee, perzik en vanille met roos en jasmijn, gevolgd door de houtnoten: sandelhout, patchoeli en ceder, met nog een vleugje groene vetiver om het af te maken.

Anamcara Eau de Parfum van Dusita Paris, vanaf € 85 voor 50 ml  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in