Beetje eng, groots resultaat.

Als het om beauty gaat, komt al het goede uit Zuid-Korea. Dus ook de nieuwste maskerhype. Maak kennis met Hanacure.

Het selling point: Hanacure belooft eigenlijk alle serums, crèmes en behandelingen op je kaptafel te vervangen door één zeer werkzaam product. Een facial voor thuis die op internet bijna niet aan te slepen is. Al helemaal niet nu ze 'm in Hollywood ook kennen.

Eén keer per week

Article continues after the ad

Wat het belooft? Nou, een aanpak voor rimpels, pigmentatie, elasticiteitsverlies, een ware hydratatiebom geïnspireerd op de lotusbloem die in Azië het symbool is van wedergeboorte en puurheid. O, en een wonderlijk effect na vier weken, terwijl je het gelmasker maar eens per week hoeft te gebruiken.

Hoe het kan? Dat houden de makers natuurlijk geheim, maar in zo'n masker zitten sowieso vier verschillende peptiden en allerlei botanische extracten zoals groene thee en (natuurlijk) lotusblad. Maar het schijnt ook vooral het twee stappen-systeem te zijn dat zo goed werkt. Je mengt twee goedjes door elkaar, het masker wordt hard op je huid en je voelt je huid gewoon verstrakken. Op dat moment zouden er ook allerlei vuiligheden en gifstoffen uit je huid worden gezuiverd.

En zo zie je er nadien ook uit, beloven ervaringsdeskundigen. Wij vinden het een ultieme verwennerij die we in deze thuistijden maar wat graag uitproberen. Een starterkit kost slechts 29 dollar (exclusief verzendkosten).

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in