Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

7 supermoisturizers om je zomerhuid te redden

Heerlijk om mee bij te komen na de hitte. Zonkracht, transpiratie, crèmes die er even snel weer afsmolten als je ze erop smeerde – je huid heeft het de afgelopen twee weken flink te verduren gehad door de aanhoudende warmte. Tijd om het evenwicht te herstellen met een super-moisturizer – je huid ...

7 supermoisturizers om je zomerhuid te redden

Heerlijk om mee bij te komen na de hitte.

Zonkracht, transpiratie, crèmes die er even snel weer afsmolten als je ze erop smeerde – je huid heeft het de afgelopen twee weken flink te verduren gehad door de aanhoudende warmte. Tijd om het evenwicht te herstellen met een super-moisturizer – je huid zal 'm opslurpen!

Hoe ga je te werk? Even goed schoonmaken – dit is een goed moment om jezelf dubbele reiniging eigen te maken – scrubben met een milde scrub en dan een van deze cosmetische supersoakers: je huid zal het extra vocht opslurpen en over een dag of twee ziet je teint er alweer mooier en voller uit.

Pai Back To Life Hydratation Hit Kit is een prima kickstarter voor je huid (Cosmania / Zalando € 49)  

De klassieker: Clinique Moisture Surge met hyaluronzuur en aloe vera (Douglas, vanaf € 17,50)

Algenist Splash-Absolute Hydration Replenishing Sleeping Pack is een masker waarmee je gaat slapen en herboren weer wakker wordt (Skins € 48)

Nieuw en lekker fris: Nivea Naturally Good Bio Aloe Vera (drogisterij, vanaf € 9)   

Ren Clean Skincare Flash Hydro Boost Instant Plumping is een vochtverzorgende booster met onder andere hyaluronzuur (Skins € 45)

Kiehl's bestseller Ultra Facial Cream is een fijne allrounder: heel lichte textuur, toch langdurige hydratatie (Kiehl's € 29,50)

ELF Holy Hydration Face Cream is ongeparfumeerd en bevat hyaluronzuur  en B3 (Douglas € 15)

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in