Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

10 verrukkelijke adventskalenders

Je kunt er natuurlijk óók eentje cadeau geven aan jezelf. Achter elk vakje een fijne verrassing, het is lekker aftellen met een adventskalender vol beautyproducten. Jo Malone Wat zul je lekker ruiken met de 24 heerlijk geurige verrassingen in de adventskalender van Jo Malone, die niet alleen de k...

10 verrukkelijke adventskalenders

Je kunt er natuurlijk óók eentje cadeau geven aan jezelf.

Achter elk vakje een fijne verrassing, het is lekker aftellen met een adventskalender vol beautyproducten.

Jo Malone

Wat zul je lekker ruiken met de 24 heerlijk geurige verrassingen in de adventskalender van Jo Malone, die niet alleen de klassieke colognes bevat, maar ook bad- en bodyproducten.

George & Viv

Antropology redeneert dat meer altijd meer is. In hun kalender van George & Viv zit onder andere Caudalie Vinoperfect Radiance Serum, Pixi Glow Tonic, Jurlique Rose Hand Cream, Boscia Luminizing Black Charcoal Mask en Harper + Ari Exfoliating Sugar Cubes.

Net-a-porter

Voor wie graag iets bijzonders wil op beautygebied: Susanne Kaufmann, Marc Jacobs, Sunday Riley, The Laundress en Johanna Vargas zijn enkele van de namen die opduiken in de adventskalender van net-a-porter.  

MAC

Goed gevuld met MAC bestsellers, waaronder 6 mini-lipsticks, 4 lipgloss'jes, 5 x oogschaduw en nog veel meer. Ruby Woo, anyone?

12 Nights of wellness

Een Saje kalender om je bedritueel decadent mee aan te kleden: aromatherapie waar je rustig van wordt, een body butter en een mini-diffuser.

Rituals

Er is keuze tussen een 2D en een 3D boom vol met pakjes met onder andere doucheschuim, wondermasker, zeep, bodycrème en body mist.

Molton Brown

Probeer de verleiding maar eens te weerstaan om aan elk vakje te snuffelen: eau de toilettes, mini-geurkaarsen, body wash, lotions, kerstdecoratie, haarmist en het ruikt allemaal even lekker.

Charlotte Tilbury

De Glittering Galaxy of Makeup Magic is een halve advent met de Magic cream, een kleimasker, de multi-miracle glow cleanser, een lipstick, een mini mascara en more.

Nivea

In het blauwe huis (met 40 euro de meest betaalbare adventskalender in deze reeks) vind je crème, lippenbalsem, voedende maskers, reinigingsdoekjes. Maar ook producten voor mannen zoals deodorant en douchegel en accessoires als een nagelvijl en beauty blender. En uiteraard het beroemde Blauwe Blik!   

Liberty London

De Beauty Advent Calendar gelooft niet in monster-maatjes en levert 18 producten in normaal formaat (+ 7 mini's) van bestsellers als Votary Super Seed Facial Oil, Davines NouNou Hair Mask, Le Labo Tonka 25 Eau de Parfum en NARS Blush/Bronzer Duo in Orgasm/Laguna.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in